Ge mig förmågan att kunna gå i högklackat!

Vem vill inte kunna ha förmågan att gå naturligt och snyggt i högklackade skor? själv kan jag gå normalt i kilklackar men när det kommer till vanliga klackar blir det den där "hej kom och hjälp mig"- stela gången som är allt annat än charmig, dessutom tycks jag bara bli ännu stelare när jag märker att någon tittar på mig vilket gör att jag då mest vinglar omkring. Jag vill kunna ta på mig ett par skyhöga stilettklackar till någon snygg klänning när jag går ut och se sådär snygg ut och inte behöva bekymra mig för att se ut som ett högt torn som är på väg att rasa. Och vem som helst vet ju att det inte ser särskilt snyggt ut att stelt vingla omkring i ett par klackskor, då känns det bättre att bara skita i de där snygga skorna och istället dra på sig några tråkiga mesklackar; vilket är precis vad jag gör.


Body lotiontips!

Jag använder the body shops body lotion med mangodoft, dessa body lotions finns i alla möjliga dofter och doftar otroligt gott. Ni skulle sett hur länge jag stod i butiken för att försöka välja bland dofterna, det var inget enkelt val det.
Ska jag vara ärlig var det väl mest doften som tilltalade men själva produkten i sig är också bra; den gör huden mjuk och smidig, helt enkelt som en body lotion ska göra. Tyvärr är den ganska dyr, den ligger runt 200 om jag minns rätt, men det är det värt! 
Ett tips för att få extra lena ben är att smörja in dem rikligt med body lotion och sedan klä in dem i plastfolie, detta gör att benen tar åt sig mer av krämen och verkligen blir sådär riktigt lena.


Denna bikini vill jag ha


Är inte denna bikini snygg? den framhäver brännan perfekt och är sådär härligt somrigt, något som bör införskaffas inom den närmsta framtiden helt enkelt!

En lipplumper som håller vad den lovar

Det dröjde länge tills jag hittade en lipplumper som verkligen fungerade; de flesta blev det ingen som helst skillnad med medan andra verkligen stack i läpparna och man var säker på att läpparna skulle bli lite fylligare, men man blev besviken då man efter en kvart såg sig i spegeln och insåg att det enda man fått ut från lipplumpern var smärta.
Sedan hittade jag en produkt som heter bee stung från Pop beauty, och denna produkt är, tro det eller ej, faktiskt något som fungerar. Det bränner ganska mycket i läpparna, speciellt de första gångerna man använder den, men det är det värt för efter ca 5 minuter har läpparna blivit fylligare och antagit en snygg naturligt röd färg, och detta ser man mycket tydligt(folk i min omgivning har till och med lagt märke till att mina läppar har sett större ut). Ett litet tips är att se till så att lip plumpern inte kommer utanför läpparna, för då blir det området rött och svullet vilket inte är en charmig syn.
Denna lipplumpern är den bästa jag har testat och får 5/5 av mig!


Varför är jakten på ett par snygga shorts så svår?

Under de senaste veckorna har jag börjat undra om det finns något svårare att hitta i klädväg än ett par snygga shorts. De jag söker ska helst vara ljusa jeansshorts, men efter att jag blivit alltmer desperat har jag nu tänkt att det ju faktiskt inte behöver vara just jeansshorts utan även shorts i andra material. Men inte blir det lättare att hitta något snyggt för det, alla tycks antingen sitta helt hemsk i rumpan eller helt hemsk framifrån, och är det inte det som är problemet så är det att shortsen är antingen för korta eller för långa. Något jag tycker är riktigt ocharmigt när det gäller shorts är den där hotpantsmodellen, ni vet den då man liksom ser början av rumpan, vem går runt i sånt?
Om ni vet några shorts som är snygga så är det bara att höra av sig, så länge lägger jag in några bilder på shorts jag tycker ser snygga ut på bild men ändå inte vågar beställa hem i rädsla för att de ska sitta sådär extremt ocharmigt.



Från Asos.com: Dieselshorts, 89 euro


Från Asos.com: Karen Millen, 69,95 euro


Från Nelly.com: Dr. Denim, 399 kr


Från Nelly.com: Fornarina 699 kr


Från Nelly.com: Fornarina, 1099 kr

RSS 2.0