Jag har testat jeansleggings

Igår när jag var inne i stan med en vän passade jag på att testa jeansleggings, och hade en förhoppning att jag efter att jag testat de skulle komma att förstå vad som var så speciellt med detta plagg.
Förhoppningen uteblev tyvärr, tyckte inte alls att jag passade i dem, men det kan ha berott på att det bara fanns kvar i ljusa färger och det gör så att mina ben ser rent ut sagt hemska ut. Kanske hade sett bättre ut om det funnits i någon mörk färg, min vän påstod iallafall att jag var snygg i dem, frågan är om hon menade det eller om hon kände sig tvungen att säga det haha..

Allt annat än snyggt på mig

Nyttigt brukar vara just en besvikelse

I några dagar har jag spanat på en "matbricka" som verkar vara något av en nyhet på konsum. På den fanns lax, sushi, nån bönsallad och glasnudlar, och den såg faktiskt riktigt god ut.
För en stund sen, när jag var på väg hem från en heldag på stan, hungrig och trött, verkade denna matbricka perfekt, så jag köpte den vilket tyvärr visade sig vara ett misstag.
Det visade sig att det inte alls var gott med kalla glasnudlar, bönorna var svåra att få i sig och inte ens laxen var någon hit, sushin har jag inte ens vågat mig på.
Så nu sitter jag här lika hungrig som förut(om inte ännu hungrigare), tyvärr blev jag ju inte mätt på de där tre tuggorna jag lyckades få i mig. Jag som var så nöjd över att jag köpte något som såg sådär perfekt nyttigt ut, nu har jag bara ännu en gång fått det bevisat; nyttigt är sällan gott, åtminstone inte i närheten så gott som onyttigt.
Så nu får jag väl vänta tills pojkvännen kommer hit om ca 2 timmar, får säga åt honom att köpa hem mcdonalds eller något sånt, fram tills att han dyker upp får jag klara mig på godis och marängswiss vilket nog inte ska vara något större problem!

Den perfekta vårjackan och de perfekta stövlarna

Igår köpte jag den fantastiska jackan som jag har pratat så mycket om, ser verkligen fram emot i vår då jag kan använda den. Dessutom köpte jag ett par stövlar eftersom att jag inte orkar gå runt i mina högklackade ankelboots hela tiden vilket leder till att jag de senaste veckorna har gått runt i tunna gympaskor(vilket iofs är bättre än förut då jag gick runt i mina slitna och trasiga converse hela vintern).
Bilder kommer upp då jag har laddat min kamera!

Det är nog inte så vanligt att gråta till Bert...

.. men självklart så kan jag, med mitt känslosamma humör, inte låta bli att fälla en liten tår ens till Bert.
Det som utlöste tårarna var att Berts vän Lill-Erik hade vikt massor av pizzakartonger för att spara ihop till en klassresa och att Klimpen sedan kom och tog alla pengarna.... ja, ni hör bara hur patetisk jag är.
Andra otippade program jag gråtit till de senaste dagarna:

1. Scrubs, jag vet att det är meningen att man ska sitta och gapskratta till alla dessa komediserier men nej, jag envisas med att gråta så fort det blir det minsta lilla känslosamt. Så medan de andra sitter och kämpar för att hålla sig för skratt sitter jag och kämpar mot gråten.

2. Shrek, häromdagen såg jag Shrekfilmerna första gången och älskade dem, men på något sätt lyckades även dessa filmer bli för känslosamma för mig. Faktum var att jag började gråta när de hade bakat en stor pepparkaksgubbe som skulle hjälpa dem att ta sig in i slottet och denna gubben blev nermejad av soldater och trillade ner i vallgraven.

Haha, jag förstår inte vad det är med mig, snart kommer jag väl inte kunna se på tv utan att gråta. Det är bara att hoppas att denna period är övergående..


Normala människor gråter inte under Bert

Varför blir man på så dåligt humör av att baka tillsammans med någon?

Igår fick jag och pojkvännen för oss att vi skulle baka bullar, och visst de blev väl lyckade.
Vad som inte brukar bli lika lyckat för mig är att baka tillsammans med någon och igår var inget undantag.
Innan vi ens har satt igång med bakningen känner jag irritationen komma smygande, min första irritation bröt ut när pojkvännen och jag diskuterade huruvida vi skulle ha kardemumma eller inte och utvecklades till hur man på bästa sätt spred ut kanel på bullarna och avslutades med hur länge vi skulle ha dem i ugnen.
Mina otroliga humörsvängningar sätts verkligen på prov när det gäller bakning haha, medan min pojkvän helt lugnt ger mig ett förslag på hur jag bäst ska sprida ut sockret på bullarna känner jag en enorm irritation välla upp inom mig och känner att jag är på väg att explodera, stackars min pojkvän som måste utstå alla mina små känsloutbrott. 
Men bullarna blev goda iallafall! 

 

Förälskad i en jacka

Idag var jag på hm och kollade runt lite och hittade en helt fantastiskt jacka.
Det är inte ofta jag verkligen hittar något som jag verkligen vill ha från första stund, men den där jackan var ett typiskt sånt där plagg.
Den var helt perfekt för mig, och billig var den också. Tyvärr hittade jag ingen bild på hm:s hemsida, men så fort jag har köpt den(vilket jag hoppas att jag har gjort inom en snar framtid) så tar jag bilder och lägger upp så att ni också får ta del av denna fantastiska skapelse!

Sex and the city och cocosbollar

Just nu ligger jag i min säng och äter cocosbollar medan jag otåligt väntar på att sex and the city ska börja.
Cocosbollar är nog min nyaste passion, helt plötsligt har det blivit något jag hela tiden vill proppa i mig, haha.

Beck

Sitter och slötittar på Beck just nu och planerar att gå och lägga mig inom den närmaste timmen.
Har dessutom ett akut sug efter godis och ångrar därför bittert att jag lämnade den där stora godispåsen som jag och pojkvännen köpte igår hemma hos pojkvännen.
Jag hade en trevlig alla hjärtans-dag iallafall, den spenderades med pojkvännen(såklart), vi gick ut och åt på en indisk restaurang där det var stressigt värre, allmänt jobbig miljö, inte alls mysigt, och gick sedan och köpte godis och myste i soffan till "Bruce- den allsmäktige".
En lugn och mysig dag helt enkelt.

Alla hjärtans dag på ingång

Vad ger man till sin pojkvän på alla hjärtans dag?
Jag har verkligen ingen aning, och nu börjar det dra ihop sig, slutar väl med nån desperat sista minuten-present som ett par kalsonger eller i värsta fall en chokladask.
Förra året blev det i princip ett restaurangbesök, minns inte vad jag gav och vad jag fick.
Saken blir inte bättre av att jag är helt pank just nu, får ta och sy den där skjortan till pappa så jag får 300 kr, alltid något.
Trots allt är ju inte det man ger det viktiga, men jag kan inte låta bli att känna att det är roligt med en dag som alla hjärtans dag.


Slutar väl med att pojkvännen får den klassiska alla hjärtans dag-chokladen...

Vissa dagar vill man bara krypa ner under täcket och ligga där länge, riktigt länge

Detta var en riktig sån dag, en sån dag då jag bara ville ligga kvar i sängen och inte alls bege mig till nån simhall vid kl 8 på morronen, eftersom jag inte får vara borta från några lektioner på grund av en varning av läraren.
Efter simhallen var jag helt genomfrusen och lyckades av någon anledning inte bli varm på hela dagen, redan efter första lektionen hade jag bara lust att gå hem och sova på grund av mitt febriga tillstånd och min deppiga inställning.
Men trots dessa motgångar stannade jag kvar i skolan, även fast jag mer än en gång var på väg att dra hem.
Väl hemma kom pojkvännen över med en godispåse, vilket tröstade mig något.
Varför är det alltid onyttigheter som muntrar upp mig, varför kan jag inte bli uppmuntrad av något sunt, som att gå ut och röra på sig?


Tänk om man vore snygg i kjol...

Jag är en sån där person som verkligen inte kan ha kjol, inte för att jag inte gillar kjolar utan för att jag helt enkelt inte passar i det.
Medan andra ser helt fantastiska ut i en tight, kort jeanskjol ser jag bara helt hemsk ut. Det är som att kjolar får mina redan korta ben att se ännu kortare ut. T o m om jag har klackar på mig förblir min siluett hemsk i en kort jeanskjol.
De enda kjolar jag kan ha är höga kjolar, ni vet såna som börjar redan under brösten, de förkortar inte mina ben utan får dem att se någorlunda normala ut iallafall.

Den som ändå kunde bära upp en sån här kjol...

Gå aldrig in i en matbutik när du är hungrig.

Usch, vilken tråkig dag.
Det enda jag har kommit mig för att göra var att gå och gymma, vilket var ett väldigt bra initiativ eftersom det enda jag sysselsatte mig med innan det var att se på Kalle i chokladfabriken med pojkvännen.
Tyvärr var jag hungrig efter träningen och gick in på konsum och såg allt jag var sugen på, gå aldrig in i en affär när duär hungrig säger jag bara!
Jag kom ut från konsum med ett paket kokosbollar och en påse lösgodis, suck.


Fredagskväll med film och citronpaj

Finns det någon bättre efterrätt än amerikansk citronpaj? inte enligt mig, jag tycker den är helt fantastisk!
Synd att den är så avancerad att göra bara, men den är utan tvekan värd det.
Så nu ska jag precis börja göra citronpaj som sedan ska avnjutas med en kväll framför tv:n.

Jag behöver en väska

Jag är en såndär pås-person, en sån som har alla sina grejer i en påse.
Problemet är bara att när det blir för stökigt i en påse så tar jag ut det viktigaste och lägger det i en ny påse osv, så nu ligger det runt 10 påsar i mitt rum som bara innehåller onödiga saker som godispapper och ett och annat gammalt skolpapper. Och jag måste erkänna att det inte heller ser så snyggt ut att ständigt gå runt med en konsumpåse...
Så nu ska jag köpa en väska, visst har jag haft väskor förut men det har alltid slutat med att de har blivit så stökiga så att jag börjat ha alla mina saker i en påse istället... som ni hör är jag inte en särskilt ordningssam person.




Båda väskorna är från Åhlens

Vad är grejen med jeansleggings?

Idag umgicks jag med en vän som hade ett par av de s k jeansleggings på sig och visst, det var väl snyggt men jag förstår inte vad som är grejen med det.
Varför inte bara ha jeans, eller för den delen vanliga leggings? vad är grejen med en blandning? de ser ju ändå bara ut som leggings eller jeans, inget speciellt med dem.
MIn vän ansåg att de gav ett mer påklätt intryck än vanliga leggings, jaha men varför bara inte ha på sig ett par vanliga jeans istället.
Men jag måste erkänna att jag faktiskt fick lite lust att prova ett par jeansleggings, bara för att se hur de sitter, kanske upptäcker jag då vad som är så fantastiskt med dem.

Jeansleggings från Asos.com

Litet smakprov av en av mina klänningar jag sytt nyligen

Klänning jag sydde för några veckor sen.




Jag vet, otroligt dåliga bilder, man ser i princip inte alls hur klänningen ser ut. Men ni får nöja er med de här tills jag får någon att fota mig. Då kommer ni även få se hur klänningen ser ut bakifrån(den har djup ryggurringning). Kika in om några dagar så har det förhoppningsvis kommit upp lite bättre bilder, och antagligen även bilder på andra plagg jag sytt(har bara inte blivit av att jag fotat dem).



Paljettklänning, ja tack(?)

Jag är tveksam när det gäller paljettklänningar, de kan se otroligt snygga ut på galjen eller på en modell men frågan är hur de ser ut på en själv.
Är de snygga eller är det den där typen av klänning som bara skriker ut "för mycket" och som man mest kommer känna sig uttittad i om man går ut med den på?
När jag sitter och spanar in paljettklänningar på nätet så får jag för mig att jag skulle se fantastisk ut i ett glittrande paljettfodral, men sanningen att säga är det där en typisk sån där klänning som skulle bli hängande i garderoben för att jag skulle tycka att den nog var lite väl glittrig i kombination med lite väl kort.
Men man kan ju inte förneka att de här klänningarna ser snygga ut på bild iallafall...


Nelly.com


Nelly.com

Ge mig en cool jacka!

Jag är en sån där som älskar coola jackor, vilket enligt mig är skinnjackor och korta jackor med dragkedjor(svårt att beskriva). Synd bara att de ska vara så dyra, och att sy en skinnjacka skulle nog bli ett ganska dyrt projekt det också, känns som om jag lika gärna kan köpa en isåfall.
Här är några av mina favoriter, några som jag inte alls skulle tacka nej till att bära i vår.


Nelly.com 2499 kr


Nelly.com 1995 kr


Nelly.com 1899 kr


Forever21.com 32.80$


Asos.com 385£


Håller på och syr en klänning

Hej!
Idag har jag sysselsatt mig med att sy en klänning, än är den inte riktigt klar men jag tror att den kommer bli jättefin.
De senaste veckorna har jag sytt en "enarms"top, en skjorta, en klänning, och så den här klänningen jag håller på med.
Har otroligt mycket mer saker som jag har ritat upp i mitt skissblock, men tyget börjar ta slut och just nu känns det inte som jag har råd att köpa nytt, suck.
Kommer upp bilder på mina plagg så fort som möjligt!


RSS 2.0