De ofrivilliga

I fredags var jag på bio med pojkvännen, och jag måste säga att vårt val av film var väldigt bra; det blev de ofrivilliga.
Det som jag gillade mest med filmen var att den kändes så äkta; det kändes inte som att det var ett manus, man kunde mycket väl tänka sig situationerna i verkligheten.
Något jag tycker är intressant när jag går på bio är att höra vilka ställen folk i publiken skrattar på, som nu i fredags förvånades jag över att hela publiken brast ut i ett gapskratt när en kille blev avsugen av några andra killar mot sin vilja, han skrek åt dem att sluta och försökte ta sig loss. Ska det vara något att skratta åt? en kille som blir utsatt för ett sexuellt övergrepp? folk är konstiga ibland...

Jag kom iväg till gymmet!

Idag är jag otroligt nöjd över mig själv då jag både har kommit iväg till gymmet och börjat sy en fantastisk skjorta precis i min stil som jag nu nästan är klar med, lite detaljer som fattas bara.
Men mest nöjd är jag över att jag kom iväg och tränade, nu känns min kropp sådär behagligt trött och med träningsvärk på väg. Vem vet, kanske kommer jag från och med nu få in träningen som en vana? nej, man ska inte hoppas för mycket.

Mysig kväll i stan med pappa

Efter skolan åkte jag in till stan för att möta upp pappa, vi gick först till Ohlssons tyger och köpte lite tyg, jag ska nämligen sy en skjorta åt honom och han skulle därför vara med i butiken för att hitta ett tyg han gillade(vilket betydde att även jag fick välja ut lite tyger som han betalade).
När vi var klara med tyginköpet gick vi runt i lite affärer, jag köpte ett par svarta stuprörsjeans och ett par träningsbyxor(som var otroligt bekväma, nu kanske jag blir lite mer motiverad att gå till gymmet haha).
När vi tröttnat på att gå runt i affärer försökte vi hitta en indisk restaurang, vilket konstigt nog var svårt att hitta trots att det var mitt inne i stan, så det slutade med att vi åkte till Söder, våra hemtrakter, och åt på vår indiska favorit där.
Väl hemma började jag sy, nu har jag dels pappas skjorta att sy men jag köpte även tyg till en skjortklänning jag ska göra till mig själv, som jag tror kommer bli otroligt snygg.
Nu är det snart dags för mig att sova, har varit igång sedan kvart i 7 imorse och ska vara redo att gå på idrott kl. 8 imorrn, inget jag ser fram emot precis...

Åh blev ingen träning nu på morgonen heller...

.. istället känner jag mig hur trött som helst och ska precis sätta på desperate housewives, även fast  jag hade planerat att både hinna sy och träna nu på morgonen. Men jag har absolut ingen energi, har bara lust att sova. Det får väl bli gymmet imorgon då? men antagligen är jag lika trött då.


Ja, jag föredrar desperate housewives framför att springa på ett löpband


Akut sug efter godis

Åh min kropp bara skriker efter godis, eller åtminstone efter något sött!
Det verkar som om kroppen gör sig påmind om att den inte har fått i sig något sött på hela dagen, bara nyttigheter. Snart blir jag väl så desperat så att  jag blandar ihop något sött av det som finns här hemma, haha.
Egentligen var det meningen att jag skulle tvinga mig till gymmet direkt efter skolan, men sen blev det att jag gick hem och la mig i sängen.. och blev kvar där, slocknade helt enkelt.
Men imorgon innan skolan SKA det bli av, inga undanflykter då inte!


Min nyttiga lunch

Nu när jag ska börja äta mer hälsosamt så passade jag på att köpa en sallad för att börja min nyttiga period, hur nyttiga ny de där köpta salladerna är... tyvärr blev det en cola till vilket inte var lika nyttigt.

Träning kräver träningskläder

Jag har bestämt mig att införskaffa ett friskis & svettiskort efter åratal av ett liv helt utan motion, och nu ska det verkligen bli av att jag börjar träna också(så säger man alltid)!
Jag ser mig själv springandes på ett löpband, strålande av energi och orkandes hur mycket som helst... haha nej så tror jag inte riktigt att det kommer se ut, jag kommer snarare jogga i långsam takt på löpbandet, flåsandes och helt röd i ansiktet av ansträngning, sedan kommer jag bli tvungen att gå av bandet efter pinsamt kort tid på grund av total utmattning. Men det får jag ta, för den här gången ska träningen bli av! jag ska småjogga på det där löpbandet och få nedlåtande blickar av människor på gymmet med fantastisk kondition och som förundras hur jag kan bli trött efter så kort tid 3 gånger i veckan om allt går som planerat!
Men för träning krävs träningskläder, och det är något som fattas i min garderob... om jag mot förmodan går på veckans gympalektion så blir det att jag använder mina otroligt slitna mjukisbrallor som jag köpte när jag var 14, för att få er att se en bild av dem i huvudet så säger jag bara: hål, lite här och där, plus att de är helt upprivna efter att ha släpats i marken(de är lite för långa).
Så nu är det dags för mig att köpa en träningsoutfit, här kommer några alternativ jag gillar:


Hm


Victoria's secrets


Ellos


Jag har köpt världens bästa bh idag!

Den är inte särskilt snygg, men otroligt praktisk och framför allt bekväm, känns som att man inte har någon bh på sig överhuvudtaget.
BHn är dessutom perfekt för plagg med ryggurringningar då det bara är att klistra fast den på brösten, och dessutom har den pushupeffekt!

Köptes på Twilfit

För mig är det helg redan nu!

Imorgon är det ledigt för min del(studiedag) vilket är otroligt uppskattat då jag verkligen har fått kämpa mig upp ur min varma och sköna säng de senaste morgnarna, men imorrn kan jag sova ut!
Imorrn planerar jag att besöka Ohlssons tyger på Sveavägen, råkade nämligen av en slump se en annons i DN där det stod att de hade 25% rea på hela sortimentet(förutom sytillbehör) och det blev jag självklart lockad av då jag börjar få slut på tyg.

Jag har precis sytt klart en otroligt snygg klänning!

Idag fick jag en impuls och började sy ännu en klänning, två timmar senare var den klar och jag är jättenöjd med den!
Perfekt klänning för mig, om nu bara sommaren kan komma snart så jag får användning av den.. men jag får vänta några månader till.
Ikväll kommer det upp bild på den!

Är den här klänningen snygg på riktigt eller bara på henne?

Jag hittade den här klänningen idag på Hm:s hemsida, visst ser den snygg ut?
Men när jag sedan tittade bara på själva klänningen såg den inte alls särskilt snygg ut; faktum var att den såg ganska.. tråkig ut. Nu är frågan, är denna klänning snygg på riktigt eller försöker de bara lura en att tro att den är snygg genom att låta en snygg tjej med snygg kropp bära den?
Detta är en av anledningarna till att jag aldrig har varit något fan av internetshopping, det är så många klänningar och plagg överhuvudtaget som ser jättesnygga ut när de sitter på en modellkropp medan man själv ser hemsk ut i dem.


Klänningen på snygga modellen


Klänningen utan snygg modell

Vad tror ni, snygg på riktigt eller bara snygg på en modellkropp?

Här kommer min vita klänning

Här har ni bild på min vita klänning som jag sydde klart igår.
Tyvärr är bilderna inte i världens bästa kvalitet, men lägger ut dem ändå.

 
                  Framifrån                                   Från sidan

Jag har snöat in mig på ryggurringningar

Något som jag på senaste tiden har blivit väldigt förtjust i är ryggurrigningar; det spelar ingen roll om det bara är en simpel ryggurringningeller om det är en mer avancerad variant, jag älskar det! det har smittat av sig på sakerna jag syr, många av mina plagg har just ryggurringning.
Här är några snygga exempel från Asos.com som jag har låtit mig inspireras av:










Min vita festklänning är klar...

... men tyvärr finns det ingen i närheten som kan fota mig i den just nu, så ni får vänta tills senare ikväll. Jag är väldigt nöjd med resultatet iallafall!
Eftersom ni inte kan se slutresultatet än tänkte jag ge er en liten försmak genom att visa tygerna jag har använt till klänningen.


Tyget som hela klänningen är sydd av


Tyg som jag har sytt på utanpå det andra, så det blir två lager liksom, svårt att förklara men ni får se senare!

Min nysydda svarta klänning

Här kommer det upp en bild på ett av plaggen jag sydde när jag var på landstället.
Det är en svart tight klänning som enligt mig passar bäst till fest, har fortfarande lite saker kvar att göra på den(som att klippa bort lite trådar m.m.) men lägger upp bild på den iallafall.


Klänningen framifrån


Klänningen från sidan

Varit och köpt tyger

Denna iskalla dag har jag varit och köpt tyger i Sickla, hade aldrig varit i den tygbutiken förut men den var faktiskt väldigt bra. Nu har jag i flera timmar sysselsatt mig med att sy en vit festklänning, den ser så "seriös" ut så jag undrar om jag någonsin kommer använda den eftersom jag sällan går på såna tillställningar då man ska klä sig på det sättet.
Ikväll kommer även mina andra plagg upp på bloggen, ska ge mig av till min pojkvän nu om ett tag och antagligen ställer han upp och fotar mig.

Tygbutiken i Sickla

RSS 2.0